Den 26-27 maj va det dax för årets Belgar Special, Svenska BelgarUtställning SBU och Svenskt BelgarMästareskp SBM.

Första dagen va det Nationell Utställning SBU, Miami och Florida skulle ställas ut. Miami skulle även debutera i Rallyns mästarklass som även va SBM.

Den 25 maj styrde jag bilen mot IVÖ. Först skulle jag förbi en medlem i AfBV och hälsa på henne eftersom att hon inte hade någon möjlighet att komma till specialen. Miami fick följa med in på hemmet där hon bodde.

Sen mot IVÖ och vår stuga vi skulle bo i under de två dagarna vi skulle vara där. Det är svårt att få en stuga men jag hann boka en vilket jag va mycket glad över 🙂

Även fast SBU o SBM va precis utanför campingområdet så tog jag bilen dit. Så mycket enklare att ha hundarna i bilen nära än att de ska vara i stugan.

Första för dagen va Miamis debut och SBM i rallylydnad mästarklass. Gick inte så bra som jag hade hoppats på, vi fick 58 poäng. Domarens kommentar: Hund med gummiband i knäna, Fint utförda moment m laddad hund.

Efter detta skulle vi tävla en gång till, den här gången på bana A. Ingen film på den banan. Vi fick behålla 52 poäng. Domarens kommentar: Stadiga positioner, Snyggt backande, Trevligt ekipage.

Sen va det dax för utställningen. Miami va först ut av mina och hon ställdes i öppenklass.

Tyvärr så hittar jag inte kritiken just nu……..SUCK!!!! Men Miami fick Excellent. Även Florida ställdes och hon ställdes i veteranklass och fick Very Good.

Som vanligt så hittar jag inte protokollen så här långt efter tävlingen, får se om det är någon ide att fortsätta att blogga, när jag inte gör det i tid 🙁

Vi bloggs igen 🙂 Kram Lotta