Den 19 mars skulle jag och Karat tävla i Stockholms Hundsportcentrum där Väsby BK arrangerade rallylydnad mästarklass x 3.

Första starten gick inte så bra. Karat tyckte att det va konstigt, man hörde röster men det fanns inga människor där. I den här hallen, kan man sänka ner väggar, då ser man inte den andra banan, men alla röster hörs. Så när han gjorde något bra så tog jag upp kampen och diskade oss.

Nästa bana gick bättre fast ändå inte 😀 Lite för mycket små missar och några rejäla med -10 pga att jag gjorde om skyltarna. Han kom igång på slutet av banan. Det är ju hundar som är nära och Karat vill gärna ha lite koll på vart dom är, därför blir han lite tittig när vi närmar oss banmarkeringen. Det blev 0 poäng eller som det står på protokollet -118 😀 Domarens kommentar: Fint Samlad matte

Nästa bana gick ännu lite bättre eftersom att vi fick behålla lite poäng 😀 å då menar jag lite poäng. Men tyvärr så va det en frestelse på den här banan och den plockade Karat upp 2 ggr 🙁 🙁 Vi fick behålla 29 poäng…..Ja jag skrev ju “lite poäng” 😀 😀 😀 Domarens kommentar: Något ofokuserad, Synd på svår frestelse, Trevlig handling.

Ja nu va det bara packa ihop och åka hemåt, skönt att inte ha så långt att köra, hemma efter typ 45 minuter.

Vi bloggs igen 🙂 Kram Lotta