Den 24 oktober skulle jag och Miami tävla appell igen, den här gången hos Eskilstuna BK.

Spåren låg nära så det va inte så långt att köra till dom. Däremot fick vi gå ca 300 meter från bilarna till vårt spår. Jag va lite orolig att Miami inte skulle förstå att det va spår eftersom att vi aldrig har gått så långt innan vi ska spåra, men det va inga problem. Hon hade lite svårt att hålla sig till spåret (det finns ju så mycket annat att nosa på på en åker). Men när vi kom till sista “benet” (de sista 100 metrarna) då va det ett ordentligt drag i linan 😀 😀

Domarna va inte så jätte nöjda med det de såg, så vi fick 6.5 & 7 på dagens spår.

Sen blev det en låååång väntan på att alla andra skulle gå sina spår, vi hade startnummer 2. Sen skulle även sök hundarna göra sitt. Men under tiden så fick vi göra budföringen.

En äldre man va mottagare på budföringen å även fast jag sa att han skulle säga “kör” istället för “marsch” så sa han att “ja jag säger marsch”……….hmmmm…….okej 🙁 🙁 🙁 Nu har vi inte tränat så mycket på just budföring, så Miami sprang inte den å då blir betyget 0.

Sen till den fantastiska lydnaden 😀 Nä den va ju inte det tyvärr 🙁

Vi avstod platsliggningen eftersom att jag inte har tränat den så mycket, å då blir ju betyget 0.

Linförighet 8 & 7

Framförgående 0 & 0

Läggande under gång 0 & 0 hon la sig inte på mitt första kommando å när hon sen la sig va det för sent.

Inkallning 10 & 9

Hopp 0 & 0 Hon sprang runt hindret 🙁

Jag tyckte att hindret va för högt men jag har ingen tumstock med mig på planen (kanske ska ha det nästa gång) Miami tyckte tydligen att hindret va för högt så hon sprang runt.

Inga betyg att skryta över men vi kom runt spåret, nu ska vi träna vidare så att vi fixar allt nästa gång.

Vi bloggs 🙂 Kram Lotta