Den 2 september skulle Karat och jag tävla i officiell agility hoppklass x3

Inget som han är van vid så jag hade inte så stora förväntningar. Det är ju lixom funktionärer, domare och sen ska han lyssna på mig och göra som jag säger…..inte lätt….

Kolla in filmen, ett litet hopkok av våra tre starter.

Karat tyckte att det va en jobbig miljö, han är ju inte van vid detta, när det skäller runt omkring en. Vi får se om vi kommer lägga någon mer träning på detta……tveksamt. Han är ju rätt så hög så storleken har han ju emot sig, när det gäller tunnlarna.

Jaja nu har vi ju gjort vår debut, å vet vad vi ska träna på 😀

Det blev ju tre diskade lopp eftersom att jag struntade i långhoppet. Skönt i alla fall att långhoppet är mjukt numera, tänk om det hade varit i metall eller trä då hade han kunnat skada sig.

Vi bloggs 🙂 Kram Lotta