Den 30 augusti skulle Miami tävla igen, även den här gången i nybörjarklass.

Den här dagen va det två starter och vi skulle börja på bana B. Det va mycket att tänka på på den här banan. Det va spring och långsamt tempo, men vissa skyltar ska göras i normalt tempo och sen skulle man komma ihåg att springa efter man gjort skylten, å det kom jag ihåg 🙂 Miami hade så fint fokus och vi slutade på FANTASTISKA 98p 🙂 🙂 🙂 Domarens kommentar: Snygg runda, fint flyt och jättefina tempoväxlingar, Noggrann matte.

Vi fick denna runda filmad, vilket är extra kul när det går så bra 🙂

Miami 98p

Jaha då va det bara att ladda om till nästa start som va på bana A. Här gick det ÄNNU bättre. Bara en anteckning på protokollet och FANTASTISKA 99p och en delad 1a plats 😀 😀 😀 😀 Tyvärr ingen film på denna start. Domarens kommentar: WOW vilken runda! Fint & samlat, Snygg bakdelskontroll, Perfekt! 🙂

En FANTASTISK dag som jag inte kommer glömma. Min lilla tjej som är SÅ DUKTIG på att inte bry sig i det runt omkring, hundar som skäller och människor som passerar utanför banan. TVÅ pallplatser 😀 😀 😀 vilket vi inte tog kort på utan vi fick ta kort sen, när prisutdelningen va klar.

Miami placering 1 & 2

Ja det är ju nu man ska sluta med nybörjarklassen när man ligger på topp men vi har två starter till, å sen får vi se om vi hittar någon fortsättningsklass att tävla i.

Euforisk 😀 Kram Lotta med två pallplatser till Miami.