Den 29 augusti skulle jag och Florida tävla igen, den här gången hos Nynäshamns BK och två starter.

Första starten va på bana B. Det gick inte så bra Florida va lite disträ och nosade några gången och va inte med vid ett byte så där blev det -10. Det va många anteckningar på protokollet och vi slutade på 64p Domarens kommentar: Glatt och trevligt trotts missförstånd. Synd på missen på fjärde skylten.

Jag har ju efter förra tävlingen börjat springa in på planen då jag tror att det kan vara något som får upp Floridas fokus, det funkade dock inte den här gången.

Sen va det start på bana A. Här gick det bättre, inga större fel men tyvärr lite för många småfel 🙁 Vi slutade på 79p Domarens kommentar: Snygg skylt byte från varandra, Snygga bakombyten.

Alltid lika kul att få positiva kommentarer av domaren och framförallt på sånt som i de flesta fall sitter på tävling. Vi har träna mycket på alla byten och dessa gillar Florida att göra, i alla fall då hon har fokus 🙂

Ja det är bara att ladda om inför nästa tävling 🙂 Kram Lotta