Den 28 augusti va Miami anmäld till en kvällstävling i rallylydnad i Knivsta med tre starter. Hon hade kommit med på två av starterna.

Kvällens första start va på bana A. När jag gick banvandringen så gick jag fel väg i 8:an flera gånger. Va lite orolig att jag skulle gå fel väg även när vi tävlade, så jag va verkligen noga att gå rätt väg innan banvandringen va slut. Miami har ju redan sin titel i nybörjarklass å får börja tävla i fortsättning, men jag vill njuta av vårt tävlande och inte stressa upp i klasserna. Sen så behöver hon tävlingserfarenhet innan vi går till de högre klasserna.

Det gick bra, men domarens telefon ringde när vi tävlade, å Miami blev störd av den. När vi gick av planen sa domaren att vi kunde få gå om pga det inträffade, men det va onödigt tyckte jag då Miami är klar i nybörjarklassen. Domaren drog dock inget för att Miami gick emot henne när telefonen ringde, det blev fina 93p. Domarens kommentar: Trevlig runda med bra supportande matte.

Nästa start va på bana C, här gick det mycket bättre 🙂

Miami hade fint fokus och det blev endast fyra anteckningar på protokollet, så vi slutade på fina 96p 😀

Domarens kommentar: Snyggt läggande, Jättetrevlig runda med fint samarbete.

Det blev två kvalificerande rundor denna kväll, SÅ KUL!!!! 😀 😀 Inte nog med det vi kom på en 2a plats på bana A oxå 😀

Jag & Miami på en 2a plats

Kanske inte det bästa kortet, men det va ju mörkt och taget med en mobil 😀

Glad 😀 Kram Lotta & Miami på en pallplats