Detta va andra dagen i Uppsala och rallylydnad mästarklass som Florida skulle tävla.

På dagens bana va det inget bärande, men en frestelse….. dock inga leksaker som syntes utan små behållare som jag tror det va kattmat i….mmmm vi får se hur Florida gör om hon får vittring på dom.

Jag hade ju bestämt mig för att springa in på banan idag för att se om det kan få upp Floridas fokus och bli lite mer alert på vad vi ska göra. Jag missade dock att det va vår tur att gå in på banan, jag såg ett annat ekipage lite längre bort å trodde att jag skulle gå efter dom, men så va det inte…SUCK att inte folk kan vara på rätt ställe. Jaja det va ju bara att springa in och gå direkt in på banan, men det höll på att bli en diskning.

Man ser på filmen att jag höjer handen för att visa domaren att jag har hört hennes välkommen in, vilket jag trodde att hon redan sagt…ojoj, går man in innan domaren har sagt välkommen in så blir man diskad. TACK till domaren att hon sa det precis innan vi går in….PUH!!!!!

Å vilken runda vi gjorde 😀 😀 😀 😀 Detta med att springa in va tydligen vår grej. Florida vaknade till å sedan höll jag ett lite högre tempo än jag vanligtvis gör, när vi tävlar. Lite småmissar här och var, men det kostade oss inte så mycket.

Det blev FANTASTISKA 94p och CERT, vårt andra CERT 😀 😀 😀 😀 😀

Domarens kommentar: Härligt fokus, riktig rally-glädje 😀 Det är kul att se. Man ser att hunden tycker det är roligt på banan. Snyggt backa ifrån.

Man ser på filmen att jag nästan glömmer springa igen när jag lämnar henne för att kalla in, men kommer på det efter två steg…PUH!!!!!

Den här dagen va det inga problem att köra hem, jag körde med ett leende över hela ansiktet och på rosa fluffiga moln.

FANTASTISKT 😀 😀 Kram Lotta & Florida med vårt andra CERT 😀