Den 22 augusti skulle jag och Florida tävla i rallylydnad mästarklass hos Uppsala BK. Eftersom att corona härjar så skulle det bli en start idag och en imorgon, allt för att hålla nere antalet personer på plats.

Det va verkligen en bana för oss då det inte fanns någon frestelse på banan, men tyvärr så va det bärande av föremål, å det är inte riktigt vår grej 🙁 Tyvärr så va inte filmaren riktigt med, så början på vår runda finns inte med på filmen.

Bärande av föremål va första skylten å där kom de flesta felen -21 poäng, så inga höjdar poäng den här dagen 🙁 Det blev 61p Domarens kommentar: Snyggt backande 😀 Trevligt samspelt ekipage.

Jag tänkte efter lite när jag åkte hemåt och ska prova att springa in på banan nästa gång (alltså redan imorgon). Man får ju inte springa in till första skylten utan bara till banmarkeringen, å sedan gå till startskylten. Får se hur Florida kommer ta detta på vår start imorgon.

Vi bloggs 😀 Jag springer 😀 😀 Kram Lotta