Den 16 augusti hade Miami kommit med på en rallylydnadtävling i nybörjarklass hos Vallentuna BK, så kul att få tävla igen.

Det va två banor, men vi hade bara kommit med på en av dom, rätt så skönt att inte behöva åka tidigt, vi hade samling 13.00.

Det va VÄLDIGT varmt den här dagen, närmare 30 grader i solen, så det skulle bli tufft att tävla. Första starten för Miami sedan i mars, å då va vi inomhus. Nu skulle vi tävla för första gången utomhus, finns lixom lite mer att titta på när man tävlar utomhus 😀

Vi va bland dom sista att starta. Hade fått en som skulle filma oss, vilket alltid är kul. Miami hade ett så FINT fokus hela banan igenom, endast en nosning och en tass som inte kunde vara stilla på sitt gå runt. Jag va SÅ STOLT över att hon klarade detta SÅ BRA!!!!

Nu va det bara att vänta på protokollet som de flesta klubbar lägger ut i dessa corona tider när det är räknat, så man kan ta det och åka hem när man vill.

Dagens resultat blev FANTASTISKA 98p 😀 😀 😀 😀

Domarens kommentar: Superdupermega fin runda 🙂

Nästan så domarens kommentar väger tyngre än poängen 😀 Kolla in vår superdupermegafina runda på filmen här under 🙂

Miami 98p

Denna start tillsammans med de två tidigare starterna i mars som oxå va kvalificerade, gör att Miami nu får titulera sig RLD N 😀 😀 hennes första titel.

Miami och hennes första titelrosett

Vi kommer tävla flera gånger i nybörjarklass jag har inte bråttom upp i klasserna, utan tänkte njuta av detta, får se när vi startar i fortsättning.

Euforisk 😀 Kram Lotta och Superduper Miami med en titel 😀