Den 5 april va det dax för spår igen 🙂 🙂 🙂

Ingen film på Miami den här gången heller 🙁 🙁 då hon inte spårar….SUCK bara hoppas att hon kommer fatta detta tidigare än Karat….jaja vi får se 🙂

Först ut denna gång va Karat å det ser lovande ut. Fast jag vill att han håller sitt huvud nere hela tiden när han spårar, vem vet, det kanske kommer, vi får se 🙂 Han får vittring på den lilla pinnen i spåret som jag la ut, jag ville se om han spårade vidare efter att han hittat den….men tyvärr det gjorde han inte 🙁 får se hur jag ska lösa detta. Kolla filmen 🙂

Sen va det Floridas tur, min fantastiska spår tjej, som har ÄLSKAT detta sedan hon va liten valp. Tänk att det kan vara så stor skillnad på mor och son. Jag hade ju hoppats på att Karat skulle bli lika duktig som sin mor. Även Karats far och farfar va duktiga spår hundar, men nä det blev han ju inte 🙁 Men jag har ju en riktigt bra spår hund i Florida, å jag ÄLSKAR att spåra med henne 🙂 🙂 🙂 Kolla filmen 🙂

Ja det va dagens spår träningar, vi bloggs igen 😀 Kram Lotta