Vi tränar vidare på lite saker. Som att springa runt en kon, backa ifrån mig, backa i fotposition, höger och vänster tass och att backa upp på en låda.

Först ut va Karat, här en liten film 😀

Ibland tror man att hunden har ögon i svansen 😀 Han börjar med att undvika lådan men fattar till slut att han ska sätta en tass på den. Att springa runt konen är egentligen inget nytt för Karat, men inte tillräckligt tränat så att han varje gång förstår vad jag vill att han ska göra.

Nästa hund att få träna den här dagen va Florida. Hon skulle få träna att springa runt en kon hon oxå 😀 Hon har dock lärt sig att man ska stanna vid konen, så jag försöker lära henne att inte göra det utan att springa hela vägen själv, utan att jag säger något, jag vrider bara lite på ena handen där jag har en godis. Hon är lite duktigare på att tajta konen än vad Karat är, han är lite vidare i sin sväng, troligtvis för att han har högre fart. Men i lydnaden så blir med nerdrag på poäng om hunden är för vid runt konen. Kolla filmen.

Sist ut den här dagen va Miami som även hon skulle få lära sig att springa runt kon, å hon är helt ny på detta. Sen blev det att backa från mig och att backa bredvid i fotposition. Kolla filmen 😀

Jag är väldigt nöjd med dagens träning, får se om jag filmar nästa gång vi tränar.

Ta hand om er 🙂 Kram Lotta