Den 29 september arrangerade Stockholm Södra Brukshundklubb en inofficiell utställning för alla raser från 4 månader. Miami va anmäld.

Så skönt att bara ha 20 minuter till utställningen 🙂 Miami skötte sig bra i ringen även den här gången och hade inga problem med att domaren tog på henne, hon stod helt själv utan att jag behövde stötta henne. Självklart fick hon godis och berömmande ord från mig när domaren tog på henne.

Miamis kritik: 4.5 månader, Feminin tik, Vackert huvud, Kraftig mask, Välburna öron något stora, Mörka mandelformade ögon, Bra parallellitet i huvudet, Bra topline, Utmärkt kors, Bra svans, Välvinklad runtom, Platta tassar, Utmärkta rörelser, Härligt temperament.

Miami fick HP 😀 Den här dagen hade hon en tik emot sig i samma åldersgrupp så efter oss skulle hon bedömas av domaren. Den valpen ryggade lite för domaren och ägaren fick hålla emot “stötta upp valpen” för valpen lutade sig från domaren när han skulle ta på henne.

Den andra valpen fick oxå HP så nu skulle vi springa tillsammans i ringen så domaren skulle kunna bestämma sig om vem som skulle bli Bästa valp.

Till min förvåning så blev det den andra valpen….?? Mycket konstigt att man sätter en valp som ryggar för domaren som BIR valp. Domarens kommentar till denna placering va att Miami hade större öron än den andra valpen. Jaja det är ju domaren som dömer och inte jag.

Här ett kort på Miami med hennes lilla HP rosett och hennes STORA öron 😀

Vi ser framåt och siktar på nästa utställning 🙂 Kram Lotta med ett HP till Miami