Äntligen har jag börjat tävla efter valpuppehållet.

Det va Karat som skulle tävla i rallylydnad avancerad klass hos Norsborg Lokala Kennelklubb.

Det va en dubbeltävling så det skulle bli två starter.

Ingen av banorna hade skylten frestelse, å då ökar vår chans att lyckas.

Vi skulle börja på bana B.

Jag tyckte att det kändes bra, jag va inte lika nervös som jag brukar vara när jag ska tävla Karat. Är ju vanligtvis inte nervös alls när jag ska tävla, bara med Karat för med honom vet man aldrig vad som händer 🙂

Han har inte direkt fokus på mig när vi tävlar, men hör vad jag säger även fast han inte tittar på mig så gör han det jag säger åt honom. Säger jag sitt så sätter han sig även fast han tittar på något annat, inte direkt att man känner sig trygg med det.

Jaja det blev inte så tokiga poäng ändå, vi fick 76p och man ska ju ha 80 för kvalificerat resultat.

Domarens kommentar: Lugn matte med bra handling.

Jag kände mig hoppfull inför nästa start på bana A.

Men lite orolig va jag eftersom att dom tävlande från bana B gick förbi bana A när dom skulle och hade tävlat. Jag va beredd på att ta ropa på Karat om han skulle vilja springa fram till en hund som passerade. Men jag behövde inte det 😀

Det va ingen som passerade när vi va på den sidan av banan där dom gick förbi. Vi fick ännu lite bättre poäng på denna bana, det blev 78p endast 2 poäng från kvalificerat resultat. Lite synd att Karat nosade vid startskylten och va lite sen med att sätta sig så där rök det 2 poäng. 🙁 Väldigt sällan som han nosar vid startskylten.

Domarens kommentar: Fina sidbyten från varandra. Bra jobbat!

Jag ska se om jag kan lägga upp en film som en klubbkamrat filmade utan att jag bett om det, så kul att ha.

Håll ut……. 😉 Kram Lotta