Jag har såååå ont i mina armar.
I måndags efter att jag hade tränat alla hundar så lekte jag o Florida på klubbens plan å jag satte krokben för mig själv smiley???
Jag har nog aldrig fallit så fort emot marken som jag gjorde då.
Tog emot mig med båda armarna, det blev nog ett ryck i nacken oxå för jag fick lite ont i huvudet o nacken direkt efter.
Låg kvar på marken en stund innan jag reste mig upp.

Så igår så undrade jag varför jag hade så ont i armarna å då förstod jag att det va för att jag hade tagit emot mig när jag föll.
Har problem att växla bilen, det gör ont när jag ska lägga i backen och 5an. Att sätta på sig säkerhetsbältet är oxå ngt som tar en stund.

Jag smörjer in mig med Voltaren varje dag, hoppas att det blir bättre ska ju tävla lydnad i helgen, har det inte blivit bra så kan jag få problem att kasta apporten i elitklass.

Träningen har gått framåt, med alla hundarna.
Casino har fått snabbare sättanden i Zätat, men e fortfarande lite långsam i läggandet. Han har oxå börjat förstå kommandona i Zätat, har ju bytt kommando vid sättandet å det blir bättre o bättre.
Ska bli intressant att se hur det kommer att gå i helgen.
Vi ska tävla i en inomhusfotbollshall, med två klasser igång samtidigt.

Florida ska debutera i helgen i klass 1.
Hennes träning gå oxå bra, det enda som hon inte riktigt förstår är att hon ska stå stilla tills jag säger att hon ska sätta sig ner vid ställande under gång. Vi får se hur mycket poängavdrag det blir.

Vegas har lite problem med att vara lugn under en rallybana.
Han vill ha godis efter typ 3e skylten å börjar då gnälla o tappa fokus, det kan även komma skall. Han blir så frustrerad så han lyssnar inte på mig eller mina handtecken.
Det har blivit bättre på bara dessa 3 dagar vi har tränat.
Kan vara för att han har hög förväntan eftersom att vi bara tränat på klubben, jag hoppas i alla fall det. För då kan det gå bättre på tävlingen. Det vore så kul att få ett godkänt resultat på honom i mästarklass, då ska man ha 70 poäng eller mer.

Vi får helt enkelt se hur det går i helgen.
Om jag orkar så bloggar jag redan på måndag.
Ha det fint tills dess smiley Kram Lotta