Den 11 maj va det rallylydnad på Haninge BK.
Idag skulle Florida få försöka, jag ville göra ett test för att se om man kan få godkänt resultat även fast man inte har ngn direkt lydnad, självklart skulle även Vegas tävla.

Först ut va Florida.
Hon va lite väl nyfiken på skyltarna, å nosade lite för mycket.
Bara nosandet blev 6 minus, för sträck koppel blev det 3 minus.
Sen va Florida ur position 4 ggr å dom e på 3 minus var alltså minus 12p

Det va kul, men vi får se om jag tävlar henne igen. Vi fick ihop 62 poäng å kom på 15e plats.
Tränar vi bara på att inte nosa utan titta på mig så har vi nog ett godkänt resultat (70p).

Kommentarerna på protokollet.
Bra jobbat, Träna samarbete, planera din väg, Fortsätt i samma anda.

Vegas startade i fortsättningsklass.
Tyvärr så fick vi gör om en skylt 3 ggr å det redan på 1a skylten att göra om kostar 3 minus varje gång å den här gången kom jag ihåg att säga till smiley. Det va självklart snurren smiley men sen gick banan super bra smiley!!!
Jag o Vegas fick ihop 84 poäng å kom på 5e plats.

Kommentarerna på protokollet.
Trevligt ekipage, Träna samarbete.

Efter den här dagen så va jag nöjd, nu är Vegas klar i fortsättningsklass han har sina 3 resultat över 70p, men vi har en tävling till som jag tänker tävla å det är en dubbel fortsättning hos Hölö-Mörkö BK, sen går vi till Avancerad klass.

Ha det Fiiint smiley Kram Lotta