Efter lite mer än 130 mil till å från Malmö i helgen så e jag lite mör å säkert även hundarna, så idag blir det en slappar dag med den inte så roliga tvättstugan på programmet.

I fredags startade vi (jag å hundarna) från Haninge 13.45, “bara” 45 min senare än vad jag hade planerat å styrde bilen emot Malmö ca 60 mil söder ut. Hade räknat med att det skulle ta 7 timmar men det blev lite mer.
Jag körde nämligen fel i Malmö smiley. När jag åkt runt ett tag så stannade jag på en mack å frågade å då va jag helt klart fel, men han visste vart jag skulle smiley. Fick en karta av honom där han hade ritat lite, å åkte vidare, men åkte fel IGEN!!!! smiley Jag e såååå bra på detta…..NOT!!!!!

Jaja jag ringde hotellet å fick vägbeskrivning under tiden jag körde, å kom fram vid 22.00. Lena som redan va på hotellet hade blivit lite orolig, men nu skulle vi packa ur bilen gå en promenad å sen äta middag.
Det va gott, å trevligt.
Sen en sista runda med hundarna å sen i säng.

Rummet va lite varmt så vi öppnade fönstret lite innan vi la oss, å tack för det. Blev ingen skön natt, tjockt täcke va det å jag som e som en kamin tyckte att det blev varmt, tog av mig täcket lite å då blev det för kallt. Jaja jag sov i alla fall lite då och då mellan varmt å kallt.

Klockan ringde 06.00, å då va det in i duschen innan frukost.
Men ojdå vilket uppvaknande, INGET VARMVATTEN!!!!!!!!!!! smiley
Det va bara å ringa ner till receptionen å en kille kom upp för att se så vi gjorde rätt smiley?????
Han kunde konstatera att det inte fanns ngt varmvatten, vi skulle då få duscha i deras bastu istället. Vi klädde på oss å gick ner till den.
Jag tyckte att han skulle kolla om det fanns varmvatten där innan vi släpade oss ner dit för att duscha. Vi följde med å han fick låta vattnet rinna bra länge innan det blev ok att duscha i. Det litade jag inte på så efter hundarnas morgonpromenad så duschade jag på rummet istället, å nu va vattnet bättre men inte varmt.

Ska detta hända på ett hotell i Sverige, det tycker jag ju INTE.

Vi kom iväg lite senare än vad vi sa, fick tyvärr en parkering en bra bit ifrån mässan tog säkert minst 15 min att gå.
Men innan dess så fick jag en obehaglig känsla, jag hittade inte hundarnas vaccinationsintyg HJÄLP!!!!!!!!
Har jag åkt ifrån dom, skit kul, 60 mil i bil å bara få åka hem igen, vilken fruktansvärd grej det hade blivit. Dom få minutrarna som jag letade i bilen va riktigt jobbiga. Men självklart hade jag dom med mig PUH!!!!

Väl inne på mässan så va det trångt jag hade problem att ta mig fram. Fick hjälp av en funktionär som bad folk att flytta sina burar så att jag kunde komma fram med hundarna å min pirra med allt på.
Hittade en bra plats vid agilitybanan, å kunde (trodde jag) sätta mig ner, men inte det, för stolen hade jag glömt i bilen. Så det va bara att gå tillbaka till bilen, SUCK å hämta den plus min matsäck. Jag hade ju gott om tid så jag behövde inte stressa, men det va lite jobbigt när bilen stod så långt bort som den gjorde.

Sen va det dax för Vegas start i internationell hoppklass 3. Banan va inte i mina ögon särskilt svår, men visst fanns det fällor.
Loppet flöt på bra, men vid en av fällorna så va jag lite sen med att uppmärksamma Vegas på att vi skulle ta slalom å inte tunnel, så han tog tunneln smiley.
Resten av banan gick bra å flöt på utan några problem. Så jag e nöjd med loppet även fast vi diskade oss.

Jag å Lena åt en god lunch på mässan. Min rätt, pasta med krämig sås med räkor och färska primörer, gott gott endast 78kr.

Sen tog vi en promenad till bilen å körde den lite eller jag ska nog skriva mycket närmare mässan. Körde sen Lena ca 200 meter till stationen där hon skulle ta tåget å sen flyget hem.

Jag tog mig efter ännu en lite fel körning till vandrarhemmet (Villa Hilleröd) som jag å hundarna skulle sova på.

Det va mysigt, men låg mitt i ett bostadsområde, men 3 våningshus runt om.
Här fick vi vårt rum.
Å kan ni tänka er, dom hade varmvatten. Vi hade det så bra så vi hade toa å dusch på rummet. Jätte mysigt här bor jag gärna fler gånger. Jag va helt slut efter dagen å resan ner dagen innan så jag la mig redan 18.00, sen gick vi ut på en nattpromenad å gjorde området osäkert, vid 03.00.

Casinos lydnadstävling kommer i nästa inlägg.
smiley Kram Lotta