Ja så ser det ut just nu.
Känns lite rörigt.

Har mycket tankar å mycket energi just nu som jag inte vet vad jag ska göra med. Eller hur jag nu ska skriva det.

Vill träna hund men vet kanske inte hur jag ska komma ditt jag vill komma.
Vill lägga upp min träning å ha den kontinuerlig, så att det blir träning varje dag å på olika ställen så att hundarna inte har problem att tävla på andra ställen än på hemma klubben.
Vill självklart träna med kompisar så att man den dagen man behöver hjälp kan få det.
Självklart så hjälper jag mina kompisar när dom behöver det.
Men man måste ha en konversation så att det inte blir missförstånd. Berätta för varandra om man inte e nöjd med träningen utan att det blir missförstånd. Å kunna tala om vad man vill ha hjälp med. Man kanske inte behöver hjälp alla dagar utan vill då träna själv.
Om man bestämmer för att träna ihop så måste man sätta sig ner å planera tillsammans om hur man vill ha upplägget, tider, ordning för varje hund, kanske platsliggning å sittning först eller så. En planering så att alla blir nöjda.

Ja som sagt så har jag mycket i huvudet just nu å det måste ut.

Tyvärr så ser det ut som att min å Casinos års debut i klass 3 i Malmö inte blir av. Dom tror inte att dom kan ha alla klasser, utan bara elitklassen. Vi får se hur det blir. Samma helg så e det ju agility i Rättvik, å sista anmälningsdagen är inte ännu så jag har en plan B om inte Malmö blir av.

Kommer troligtvis renovera rummet i sommar å ska snart åka å titta på tapeter. Ska ha en fondvägg vid sängen. Det blir till å leva TRÅNGT i några veckor i sommar, har inte planerat när detta ska ske.

Kommer troligtvis få hem en valp i sommar också, vi får se även där. Hennes mamma har inte börjat löpa ännu. Kanske blir det renovering å valp samtidigt, kanske inte den bästa tajmingen men ibland e inte livet som på räls.

Har klippt mig ännu lite kortare å har kommit fram till att ju kortare hår ju mer eget liv får det, fixar man inte till det varje dag så står det åt alla håll.

Får inte upp bakluckan på bilen nu när det är kallt ute eftersom att låset har frusit. Så hundarna är hemma på natten å så kommer jag inte iväg å kan träna ordentligt på dagarna.
Hade kommit igång så bra med uppletandet å lydnaden men nu får vi nog backa lite i framförallt lydnaden. Ska se om det går att träna i Farsta garaget på morgonen nån dag efter jobbet. Så vi kan hålla igång lydnaden å debutera i april någonstanns.
Om det är någon som får till en träning i ett ridhus så hänger jag gladerligen med på det.

Tror att jag har tömt min hjärna för idag, så jag kan jobba inatt utan att gå å grubbla på annat utan bara göra mitt jobb.

Ta det lugnt i snöyran.
smiley Kram Lotta