Äntligen så blev det mindre halt så man kunde träna ordentligt med hundarna.

Båda killarna fick sig en omgång av lydnad klass 3 å det går framåt smiley.
Träningen med Casino å rutan ger resultat smiley.
Har ju backat tillbaka i träningen eftersom att han började låsa sig på vänster sida om rutan, så vi kom ingenstans med ruta träningen. Men nu ser det bättre ut, vi får se hur det ser ut närmare mars å årets debut.

Allt annat gick också bra, lite strul med vittringen å ingången vid inkallningen.
Men det va ett ställe som vi inte tränat lydnad på på ett tag, å då kan det bli lite strul med vittringen, så det är bara att träna på fler konstiga ställen så kanske det löser sig.

Vegas kan nästan alla moment men det som även strular här är vittringen, ska vi starta i 3an igen under 2012 så måste jag backa i träningen, så det blir bra igen.
Det enda som han egentligen behöver tränas i nu e uthållighet i programmet. Får se hur jag ska lägga upp träningen i det.

Efter dagens träning så tog vi en promenad, väl hemma så hade jag två mycket nöjda hundar.
Får se hur vädret blir imorgon, blir det som idag så blir det mer träning.

Jag e mycket peppad att träna, får nästan hundtränings abstinens när jag inte tränar hundarna regelbundet, å så har jag aldrig känt förut.
Det e helt enkelt kul att träna hund just nu. Fast det vore ju kul om någon ville träna med mig.
Alltså en bestämd tid å plats där man ses å tränar, så man kan få hjälp med det man behöver få hjälp med, just nu känns det lite ensamt. Men får kanske göra som jag gjorde förr, träna ensam å hoppas på det bästa.

Vem vet det kanske kommer gå bra.

Ha det bra nu smiley Kram Lotta