Idag har Vegas fått sig ett bad inför Älvsjömässan nästa helg. Vegas går på söndagen i ring 29 i B-hallen. Belgarna går in ungefär 10.00-10-30 å tervarna går först.

En av sakerna som Vegas gillar med badet är föningen efter, jag borstade honom å fick ihop en “liten” hög med underull, hoppas att han inte kommer att frysa inatt.

På lördagen kommer jag å båda hundarna sitta i rasmontern mellan 12.00-15.00. Kom förbi om ni har tid.

Har även jul pyntat lite med köksgardiner, adventsljusstakar å några tomtar. Om någon vecka så kommer även granen upp.

Min bil har även fått en “julklapp”. Den har fått ett garage, inte uppvärmt men i alla fall ett garage att få stå i och inte bli snöad på. Å ännu bättre så kostar det inte något, det är bra med kontakter.

Va tvungen att ha ett garage eftersom att bakluckan har strulat, ena natten så får jag inte me mig hundarna, å andra natten så får jag inte ut hundarna, för att bakluckan fryser fast. Denna bil har ingen bra design om man ska ha bilen ute när det snöar å e kallt. nästa bil som jag köper så ska detta kollas upp innan köp.

Jag gillar min söta julgardin, massor med glada kossor på.

Ha det brasmiley/Lotta