Ja det är just vad det är. Det är precis ett år sen jag klippte av mig mitt långa hår, å jag har inte ångrat det en enda sekund. Jag va helt enkelt trött på det. Ingen visste om det förutom hon som skulle klippa mig så klart. Dagen efter så skulle jag åka och handla julklappar med min mamma. Gissa om hon blev förvånad. Dagen efter julklapps inhandlandet så va det julbord på Häringe slott med Haninge BK. Några av klubbkompisarna fick titta två gånger för att se vem jag va. Att klippa av mig mitt hår är nog den största förändringen jag någonsin har gjort och kommer nog aldrig kunna göra något liknande igen smiley.

Jag har nu skrivit in alla lägre spår tävlingar o alla utställningar för 2010 och halva 2010års agility tävlingar i min kalender, å vet redan nu vilka helger som jag får välja vad jag ska åka på. Fem saker är jag i alla fall säker på att åka på: Svensk Vinnar Utställning i Avesta 13 juni, 3-dagars Internationell Utställning Elmia Jönköping 19-21 juni, Agility i Åtvidaberg 3-4 juli, Agility i Fagersta 18-24 juli och Utställning o Lydnad i Ransäter 31 juli-1 augusti. I början av 2010 kommer jag att skriva in allt på respektive sida på hemsidan, alla utställningar finns redan utlagda smiley.

Ha det bra smiley/Lotta