det va ju roligt…..NÄHÄ smiley !!!!!

Igår tog jag mig i kragen och åkte upp till klubben och tränade hundarna tillsammans med Eva, det gick riktigt bra. Jag blir mer o mer taggad att tävla när träningarna går bra, fast sen ska ju allt gå lika bra på tävling också och det brukar det inte göra, framförallt inte med Vegas.

Men om jag lägger ihop dom moment som gick bra från tävlingarna i januari o februari så ska ni se att han faktiskt har ett första pris den dagen allt sitter. smiley

10 sittande i grupp, 10 platsliggning (januari)

8 friafölj (februari)

8.5 sättande under gång, 6 inkallning (januari)

8 rutan, 8.5 metallapportering, 9 hoppapport (februari)

9 vittring, 6 fjärrdirigering (januari)

Det blir totalt 257.5 poäng och ett förstapris smileysmileysmiley

Jaja drömma kan man ju eller hur. smiley

Inatt vid tre tiden så började det att snöa, precis när jag gladde mig åt att hundarna inte blev så skitiga på promenaderna och att det på vissa ställen till och med fanns torr asfalt, så kommer det mera snö. Nu när klockan snart är sju så har det slutat. *skönt*

Idag blir det en inne dag, ska hugga tag i hallen och rummet så att det ser representabelt (hur stavas det) ut på fredag när dom ska kolla toan och köket plus alla el-kontakter smiley SUCK!!!

En liten sak till bara, inatt så hörde jag kattugglorna skrika, det e så häfftigt tycker jag. smiley

Ha de smiley