Den 12 juni skulle vi tävla i rallylydnad i Surahammar. Men först va vi i Flen för att tävla i appell spår…..det gick inge bra, vi fixade de första 100 metrarna, men sen va Miami “vilse” så vi tackade för oss och styrde bilen mot Surahammar. Hade vi klarat spåret så hade vi ju inte åkt till Surahammar.

När vi kom till Surahammar så hade ju banvandringarna redan varit, men jag kollade på banskissen och på några ekipage innan vi skulle in. Inga direkta svårigheter när det gällde att hitta runt banorna.

Första starten va Miami inte riktigt med, det blev lite för många minuspoäng. Vi slutade på 57 poäng. Domarens kommentar: Bra kämpat, Bra kontakt, Positiv handling och en positiv hund.

Nästa start gick SÅÅÅÅ mycket bättre 🙂 🙂 Vi hade två “stora” tokigheter på skylt nr 2 där det blev -3 o -5 resten va “bara” -1or. Så häftigt att det gick så bra när man inte har gått någon banvandring. Men tyvärr så räckte det inte hela vägen, det blev 83 poäng endast 7 poäng från cert.

Domarens kommentar: Väl kämpat på osedd bana

Inga filmer från den här dagen. Men väl en bild på ett nytt X för mig som fågelintresserad, Stenskvätta fotad i Flen.

Vi bloggs igen 🙂 Kram Lotta