Den 1 maj hade Kalmars BK dubbla starter i rallylydnad avancerad. Vi efteranmälde oss eftersom att vi inte kom med på en appell som vi anmält oss till.

Oj vilka stora planer de hade 🙂

Dagens första start gick bra. Jag har ett svagt minne av att jag fick vår start på film, men kan tyvärr inte hitta någon film så tydligen blev det ingen. Det blev tre stycken -1or och två stycken -3or så vi fick behålla 88 poäng 😀 Det betyder att Miami nu får tävla i mästarklass med chans till cert och championat, plus att hon får titulera sig RLD A.

Domarens kommentar: Fin kontakt, Bra tempo, Mycket fin handling, Trevligt

Ojoj så fina ord av domaren 😀 😀 😀 😀

Dagens andra start gick inte lika bra. Det blev några småmissar och sedan två -10or. Utan de två -10orna så hade det blivit 85 poäng, nu blev det 65 poäng. Men det gjorde ju ingenting eftersom att vi klarade det på dagens första start.

Domarens kommentar: Glad och pigg hund med härlig attityd.

Nu va det bara att styra bilen hemåt, ibland är det värt att åka långt för att tävla 🙂 Här en bild på Miami och hennes rosetter 😀

Vi bloggs igen 😀 Kram Lotta med ännu en titel till Miami 😀 😀 😀 😀