Den 27 mars hade jag och Miami kommit med på ett appell spår hos Gnesta-Trosa BK.

En klubb som jag gillar att tävla hos, alltid bra marker och bra upplägg på tävlingarna.

Jag släppte på Miami på spåret som jag trodde gick åt ett håll. Tävlingsledaren sa inte riktigt åt vilket håll, det brukar de säga. Så självklart trodde jag att Miami gick snett (eftersom att jag inte riktigt kan lita på henne) så höll jag emot och efter en stund så bröt jag och gick av ängen. Då sa de till mig att hon va på spåret, men att jag trodde hon va ute efter något annat……SUCK…..jaja, det kommer ju fler tävlingar.

Vi stannade kvar för att få träna lydnaden å så här gick den.

Linförighet 7.5 & 9

Framförgående 0 (det kan hon inte ännu)

Läggande under gång 9 & 9 😀

Inkallning 10 & 10 😀

Hopp över hinder 0 (hon sprang runt)

Platsliggning 0 (vi avstod)

Ja de moment vi lyckades med gick ju bra, bara hem och träna vidare, idag blev det 71 poäng och ej godkänd.

Vi bloggs igen 🙂 Kram Lotta