Den 12 mars skulle vi tävla freestyle klass 2 i Kungsörs HundArena. En lokal som jag gillar att tävla i, stor, ljus och med konstgräs. Det va Miami och Karat som skulle tävla.

Dagens första start va Miami. Nu hade vi ändrat lite i programmet sedan vi startade förra gången. Spännande att se hur det skulle gå. Kolla filmen för att se 🙂 Kameran står på ett stativ, men jag tycker att filmen blev bra i alla fall.

Ja det blev lite missar, framförallt i början då Miami inte riktigt förstod vad jag menade, det är bara att träna vidare 🙂

Domarnas betyg:

Precision och samarbete 7,2

Innehåll 7,4

Tolkning av musik 7,7

********************

Precision och samarbete 6,9

Innehåll 7,3

Tolkning av musik 7,2

Lite olika i vad domarna tyckte, men jag tror att vi är på rätt väg 😀 Det blev 21,85 poäng

Sen va det Karats tur, tyvärr ingen film, jag glömde trycka på REC knappen 🙁 🙁

Domarnas betyg:

Precision och samarbete 5,9

Innehåll 7,6

Tolkning av musik 7,7

***************************

Precision och samarbete 5,9

Innehåll 7,6

Tolkning av musik 7,7

Domarnas kommentarer: Avdrag för beröring -0.5 i kategori 1, Fint slut, Snyggt avslut.

Ja det syns ju på betygen var bristerna sitter, vi har uppflyttning i kategori 2 o 3 så det är inte långt bort. Karat behöver mer träning innan en tävling. Jag vet det men ändå så gör jag det inte tillräckligt mycket……SUCK. Jaja jag vet ju bristerna så jag får ta mig i kragen och träna mer än vad jag gör idag. Avdraget för beröring va för att jag satte Karat ner och klappade honom för att han skulle lugna ner sig, men det va bara den ena domaren som drog för det. Det blev 19,10 poäng

Jaha då va det bara att åka hem och ge mig själv läxa till nästa tävling å hoppas att den går bättre då 🙂 Vi bloggs igen Kram Lotta