Då hade vi varit på utställning i Gimo och sedan kört ner till Nynäshamns BK för att kanske hinna starta Karat i deras dubbla rallylydnad mästarklass och det utan banvandring……….japp jag är lite galen ;D

På den första starten va Karat lite uppe i varv, och lyssnade inte riktigt så det blev många avdrag där 😀

Vi fick behålla 51p Domarens kommentar: Snyggt 3 steg bakåt, Bra jobbat!

Nästa start blev direkt efter. Nu hade Karat landat lite och va lixom mera med mig. Banan va lite klurig med flera ingångar i frestelsen, vilket vi klarade 😀 Tänk såna problem vi har haft med frestelsen, men numera brukar det gå bra.

Vi fick behålla 85 poäng 😀 😀 Alltså 5 poäng från CERT och det UTAN banvandring……HELT OTROLIGT…..jag va så nöjd 😀 med tanke på förutsättningarna, sen är det ju alltid surt att missa certet med bara 5 poäng. Domarens kommentar på protokollet: Snyggt jobbat utan banvandring. Sen sa hon till mig på skämt att jag va galen som gjorde detta utan banvandring och jag får nog hålla med 😀 😀 😀

Det kändes som en bra dag trotts att resultaten kanske inte blev som man vill.

Vi bloggs igen 🙂 Kram Lotta