Då va det utställning igen, inte så många utställningar för oss just nu och inte för andra heller pga pandemin 🙁 Men idag skulle vi till Gimo utanför Uppsala. Jag hade även anmält Karat till en rallylydnadstävlng i Nynäshamn samma dag, som jag hoppades kunna hinna till.

Här är domarens kritik på mina tjejer, först ut va Miami och hon ställdes i öppenklass.

Stor tik, Ganska bra proportioner, Huvud med bra längd, Aningen stora brett ansatta öron, Mörka ögon, Bra mask, Bra rygg, Fallande kors, Mycket brant överarm, Höga frambensrörelser, Goda vinklar bak bra påskjut, Skjuter upp ryggen i rörelse, Inte i bästa pälskondition, Kraftigt charbonage.

Miami fick Very Good

Sen skulle Florida ställas i veteranklass.

Stor tik som kunde ha tydligare könsprägel, Aningen lång, Lite brett ansatta öron på större sidan, Huvud av bra längd, Tillräcklig mask, Bra hals och rygg, Faller i korset, Mycket brant överarm, Goda vinklar bak, Kunde ha stabilare rörelser, Tillräckligt mycket päls, Trevlig attityd.

Florida fick Very Good.

Jaha det va den här utställningsdagen, nu va det bara att ta sig till bilen och köra mot Nynäshamns BK och se om jag och Karat skulle hinna tävla rallylydnad 😀 …….Ja jag vet jag är inte riktigt riktig 😀 😀 😀 😀

Vi bloggs 😀 Kram Lotta