Då va det dax för Miami att tävla appell spår den här gången på hemma klubben.

Tyvärr så fick vi ett spår som låg bredvid en hage med hästar. Dessa är mycket mer intressanta än ett fånigt spår enligt Miami, så det blev inget resultat på spåret 🙁 Spåret låg på en klöveräng så jag såg vart spårläggaren hade gått 😀 Miami markerade de två små pinnarna, men jag såg vart vinkeln va å visade henne med min kropp vart hon skulle gå, ibland är det bra med lite kunskap. Men när vi kom till sista 100 metrarna så va faktiskt hästarna mycket mer intressanta än ett fånigt personspår, så vi kom inte längre 😀

Lydnaden gjorde vi bara för att jag tyckte att det va ett bra tillfälle att träna tävling, det gick inge bra det heller.

Här är våra betyg:

Linförighet 6.5 & 7

Framförgående 0 & 0

Läggande 6 & 0

Inkallning 8.5 & 10 😀

Hopp 0 & 8

Platsliggning det avstod vi.

Budföringen gjorde vi inte heller.

Så dagens fantastiska poäng blev 59,50 😀 inte att direkt skryta om eller hur?

På´t igen bara 🙂 Kram Lotta