Den 29 augusti va det Klubbmästerskap på Haninge BK. Alla mina hundar va anmälda. Karat och Florida i det stora KM’et å Miami i det lilla KM’et. Stora KM är en bana med skyltar från både avancerad och mästarklass. Lilla KM har skyltar från nybörjare och fortsättning.

Miami skulle gå sist eftersom att hon löpte.

Det skulle bli tufft för mig den här dagen. Först skulle Lilla KM gå så jag fick gå den banvandringen, sen skulle de tävlande tävla men inte jag. Sen byggdes banan om till Stora KM å då skulle jag gå den banvandringen å sedan tävla Karat och Florida. Efter det så skulle banan byggas om till Lilla KM igen å då skulle jag tävla Miami, men jag fick inte en till banvandring……ojoj vad jag hade mina känslor utanför. Visst jag är erfaren men det hade ju varit schyst om jag fått gå en gång bara, men NÄ!!!!!

Jaja, först ut idag va Karat

Det är ju det där med att sätta sig som inte riktigt fungerar på tävling, men jag tyckte att det gick bra, bara ett litet ärevarv på banan 😀

Domarens kommentar: Trevligt och samspelt ekipage, Lite busigt idag.

Kolla in filmen.

Sen va det Floridas tur. Hon tävlar ju inte längre officiellt eftersom att hon inte riktigt gillar det. Men när det blir ett KM å en tävling lite då och då, så brukar hon tycka att det är jätte kul 😀 😀 😀

Hennes energi va stor idag, å hon ser så glad ut, svansen viftar hela tiden 😀 😀 😀 man kan inte tro att hon är 9 år.

Domarens kommentar: Härlig glädje och energi hos ekipaget.

Kolla in filmen 😀

Sist ut för detta årets klubbmästerskap va Miami. Jag va lite nervös att jag skulle ha glömt banan, det va ju några timmar sedan som jag gick banvandringen för lilla KM’et.

Men nä tydligen så har jag ett FANTASTISKT minne :D. Jag gick rätt och Miami gjorde det som jag sa till henne. En grym liten tjej jag har 😀

Domarens kommentar: Bra energi och samarbete, Mycket snygg runda.

Kolla in filmen.

Ja hur gick det nu då?

I stora KM kom Karat på en 6e plats på 83 poäng och Florida på en 7e plats på 81 poäng.

Miami däremot hon VANN!!!!!!!! Vi fick 99 poäng och blev Klubbmästare i lilla klubbmästerskapet.

HELT OTROLIGT!!!!!!!!!!!!!

Trots att dagen kändes jobbig med det där med banvandringen, så gick det ju över förväntan 😀 SÅ KUL!!!!!!

Vi bloggs igen 😀 Kram Lotta med en KLUBBMÄSTARE i Miami 😀