Den 25 augusti hade Eskilstuna BK en kvällstävling i Heelwork to Music och Freestyle endast klass 2 den här dagen.

Karat skulle göra sin debut i klass 2. När jag tidigare har tävlat på kvällstävlingar så har det aldrig gått bra. Men den här veckan hade jag semester, så då ville jag tävla trots mina tidigare resultat på kvällstävlingar.

Vi hade tränat ordentligt eftersom att vi nu har haft tid till det 🙂

Jag tyckte att det gick bra, å Karat lyssnade på mig och va kvar på planen (tävlingen va utomhus).

Domarnas betyg:

Precision och samarbete 7,5

Innehåll 6,9

Tolkning av musik 7,2

*************************************

Precision och samarbete 7,4

Innehåll 7,3

Tolkning av musik 7,5

Det blev 21,9p och en 5e plats

Kolla filmen för att se vår debut.

Jag va så nöjd med dagens tävling även fast det inte blev någon uppflyttning. Det känns lixom bra nu, nu fortsätter vi på detta men kanske att vi ska byta låt……..vet inte. Det är svårt att få med allt tycker jag. Jag villa ha mer variation i låten, jag får se vad jag kommer fram till 😀

Vi bloggs 😀 Kram Lotta