Den 21 augusti skulle jag åka till Gubbängen för att ställa Miami på pudelklubbens inofficiella utställning. Det har ju inte varit så många utställningar på grunt av corona, så alla tillfällen till träning är ju bra.

Miami löpte på den här utställningen, vilket vissa hanar hade det jobbigt med.

Så här blev kritiken:

2 årig tik, Bra storlek, proportioner och könsprägel. Feminint huvud. Bra bett. Stor mask. Stora öron. Vacker överlinje. Stark länd. Utmärkt förbröst. Välkroppad. Bra ben och tassar. Rör sig med tillräckligt bra steg. Utmärkt päls. Trevlig och välpresenterad.

Miami hade en tik emot sig som va lite ädlare i typen men Miami slog henne, vilket jag inte trodde att hon skulle göra 🙂 Sen skulle vi in emot hanen som också är ädlare i typen (bror till den andra tiken) men där gjorde vi storslam vi blev BIR 😀 😀 😀 😀 Sen så åkte vi ut ur finalen.

SÅÅÅÅÅ KUL!!!!!!!!!!! Miami HP BIR

Då va det bara att åka hem å förbereda oss för vår lilla planerade semester.

Vi bloggs 😀 Kram Lotta 😀 med ett BIR till Miami