Den 8 augusti skulle vi till Flens BK för att tävla i deras årliga Rallycup. Miami i fortsättning och Karat i mästarklass.

Vi hade även ett lag som bestod av Mig, Karat, Miami och Anne, Alvin och Jessica, Trassel vi hette Team Vallarna.

Först att tävla den här dagen va Miami. Kolla filmen så får ni se 🙂

Det blev 97 poäng Domarens kommentar: Härlig rallyrunda med glad hund. I och med dagens fina resultat så får nu Miami titulera sig RLD F 😀 😀 😀 😀

Den andra starten gick nästan lika bra 😀 Dock ingen film på den 🙁 Hon gick fram å kollade frestelsen å fick -5 på det, plus att hon nosade en gång…alltså det hade kunnat bli ett riktigt bra resultat, nu blev det 94 poäng Domarens kommentar: Snyggt stå kommando, Snygg rallyrunda 😀

Här ett kort på Miami och hennes titelrosett 😀

Sen va det dax för Karat att tävla i mästarklassen 🙂 Första starten gick både bra och dåligt, så jag tog fram en leksak när Karat vände och hoppade hindret en gång till 😀 😀 man bli ju diskad om man belönar hunden på planen 🙂

Kolla in filmen får ni se 😀

Nästa start gick bättre, vi fick poäng 😀 😀

Det va många sena sättanden som drog ner poängen, typ 6 stycken 🙁 å sen va det två rejäla fel så den här starten blev det 76 poäng kvar på 🙂 Domarens kommentar: Fin handling, vill inte sätta sig, Annars trevlig runda. Kolla filmen för att se den 🙂

Hur gick det då i totalen för mina hundar och för Laget Team Vallarna?

Miami kom på 18e plats av 114 ekipage 😀 😀 😀

Karat hade inte två resultat så han fick inte räknas i totalen (vi diskade ju oss i den första)

Team Vallarna kom 4a av 8 lag 😀 😀

Då va den här dagen slut å även helgen som började med 100% uppflyttning för Miami på lördagen. Sedan fortsatte den med 100% uppflyttning och titel för Miami i rallylydnadens fortsättningsklass. Karat va kvar på planen när han tävlade å lyssnade på mig till ca 85% 😀 😀 😀 Bara träna vidare och sikta framåt 🙂

Vi bloggs 😀 Kram Lotta med ännu en titel till Miami 😀