Den 10 juli skulle jag och Karat tävla i lydnad hos Flens BK på deras årliga lydnads tävling Violcupen.

Karat skulle tävla 2 gånger å jag hoppades på att han skulle fixa det så vi kan sikta mot klass 1 i höst.

I den första starten skulle vi tävla för en domare som jag tävlat för sedan jag började med hundar, det är lite kul. Tävlade Karats morfarsfar å även innan dess så tävlade jag mina två blandraser för denna domare.

Hur gick det nu då? Jo det gick så fantastiskt bra så vi fick 174 poäng i den första starten å 175 poäng i den andra starten.

174 poäng gav en 5e plats

175 poäng gav en 6e plats

I Violcupen kom vi på 8e plats av 48 ekipage

Inte nog med det 🙂 Karat får efter dagens tävling titulera sig LD Startklass 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Tänk att för 4 år sedan så trodde jag inte att detta som skett nu ens va möjligt. Karat har inte varit den enklaste att träna eller tävla. Han har inte lyssnat på mig utan har han sett något så har han sprungit iväg å kollat vad det är. Men nu när han är 5.5 år så kan vi faktiskt tävla.

Tyvärr så har jag så här långt efter tävlingen (bloggar ju i juni 2022) slarvat bort det ena protokollet med de enskilda betygen på 🙁 🙁 tänk att det ska vara så JÄ..A svårt att blogga i tid och att hålla reda på protokollen. Jaja här under kan ni se vad han fick på den första starten.

Följsamhet 9 😀

Inkallning 9 😀

Sättande under marsch 9 😀

Apportering 7

Fjärrdirigering 9 😀

Hopp över hinder 9 😀

Helheten 9 😀

Alltså vilka betyg 😀 😀 😀 😀 😀

Om det är så att jag hittar det andra protokollet någon gång i framtiden, så får jag lägga till de betygen i det här inlägget.

Här ett kort på Karat och hans fina titelrosett 😀 😀 😀 😀 😀

Vi bloggs 😀 Kram Lotta med ännu en titel till Karat ;D