Jag har börjat träna sök med Karat och även spår med Miami. Florida som ÄLSKAR att spåra har självklart fått göra det, precisionen i hennes spårande är kanske inte så man vill att det ska se ut, men det struntar jag i då Florida inte tävlar i spår längre.

Här är en liten ihopsatt film på några av Karats sök träningar.

Miami har äntligen börjat samla sig, så att hon kan koncentrera sig på spåret. Det va svårt i början men nu ser det lovande ut. Fortfarande en leksak i slutet, men snart ska jag börja lägga pinnar.

Florida ÄLSKAR att spåra. Det spelar ingen roll om spåret går på äng eller i skogen, hon är lika het oavsett vart det ligger eller vem som har lagt det. Ända sedan hon va 12 veckor och fick sitt första spår så har hon ÄLSKAT det, jag blir alltid så glad när jag spårar med henne för hon utstrålar sån glädje.

Det va lite filmer att titta på, får se vad vi hittar på i april. Vi bloggs 😀 Kram Lotta