Den 23 november va det dax att ögonlysa Karat och Miami.

Jag va inte så orolig över att ögonlysa Miami då hon inte har några problem med att gå till veterinären, medans Karat är väldigt rädd för att gå dit. Alltså han ha inga problem att går till veterinären, inte heller att gå in på kliniken eller in i rummet. Det är när veterinären kommer som det blir jobbigt för honom.

Men den här gången va det ju Karat som gick in i rummet och veterinären va ju redan där 🙂 så det va inga problem.

Karat hoppade fint upp på bordet å ögonlysningen gick SÅÅÅÅ BRA!!!!!!!! Både jag och veterinären va glada att det gick så bra.

Miami tycker ju att det mesta vi gör är kul, så hon hade lite svårt att sitta stilla på bordet. Hon ville gärna pussa veterinären när han va så nära hennes ansikte 😀

Veterinären tyckte att det va lättare att ögonlysa Karat som satt stilla hela tiden. Miami satt knappt still så hon va lite knepigare att ögonlysa. Veterinären kommenterade Karat å undrade om Karat hade andats något alls under undersökningen, för han hade suttit så still å vi märkte inte om han andades eller inte 😀 😀 😀 När Veterinären ögonlyste Karat så va han väldigt noga och ville kolla ordentligt, å då va jag rädd att det skulle vara något allvarligt men det va det inte.

Karat

Båda hundarna fick UA på ögonlysningen. Dock har Karat väldigt lite iris iris på ena ögat. Det är en kvarvara i ögat som inte har tillbakabildats sedan fosterstadiet, å det stoppar inte hunden för avel…SKÖNT 🙂

Miami

Så skönt att dagens veterinärbesök gick bra med fint resultat på båda hundarnas ögon 😀

Glad 😀 Kram Lotta med två ögonlysta hundar