Detta corona år är ju lite annorlunda, så årets rally KM är en online tävling.

En vän och jag bestämde en dag då vi kunde ses och filma varandra.

Här är mina filmer och resultat.

Först ut va Miami i det lilla KMét. I det lilla KMét är det en bana med skyltar från nybörjare och fortsättning, man får välja om man vill ha koppel på eller inte. Jag kände att jag ville ha koppel på henne.

Miami lilla KM 2020

Ja det va några missar fyra 1or och en 10a (hon satte sig upp vid ligg gå runt), men fint fokus tycker jag det blev 86p Domarens kommentar: Trevlig runda

Sen skulle Karat tävla. Karat skulle tävla i stora KM där det är skyltar från avanceradklass och mästarklass. Karat hade väldigt fint fokus men stördes av att ett barn skrek borta på den andra planen vilket va lite tråkigt då det hände med bara några skyltar kvar.

Karat stora KM

Ja detta va jag väldigt nöjd med, även fast det va tråkigt att barnet skrek så kraftigt så Karat reagerade på det 🙁 Det blev 93p 😀 Domarens kommentar: Bra jobbat, snygga snurrar

Sen va det Floridas tur, vi tävlar ju inte officiellt längre men vi skulle gå in och ha roligt, jag hoppades att Florida skulle tycka det va kul.

Florida stora KM

Ja om hon tyckte att det va kul 😀 det blev några slarviga fel, men det gör inget hon va glad och det är mitt mål just nu. Det blev några små fel och två stycken -10 vi slutade på 71p Domarens kommentar: Bra jobbat.

Vad fick vi för placeringar i KMén då?

Stora KM: Karat 3a 😀 Florida 5a Lilla KM: Miami 6a

Tänk att Karat kom 3a i stora KM……SÅ KUL 😀 😀 😀 😀

Inga priser delades ut eftersom att det va en online tävling, pris får vi hämta på årsmötet. Här ett kort på oss från ett tidigare tillfälle.

Glad 😀 Kram Lotta med ett brons i stora KM till Karat 😀