Den 18 oktober va jag och Miami anmälda till en rallylydnad med två starter i fortsättning, ÄNTLIGEN skulle vi debutera i fortsättningsklass.

Första starten va på bana B. Domaren på denna bana har dömt mig i många år, så det är extra kul att få gå debuten för henne tycker jag. Miami är ju ändå min 6e hund i rallylydnad. Miamis morfarsfar (Segerforsens Crespo “Vegas”) började jag min rallylydnadskarriär med.

Det skulle bli spännande att tävla Miami utan koppel, skulle hon springa iväg eller inte?? Nä det gjorde hon inte, det gick så bra 🙂 Några små missar där ett väldigt snett läggande va en av de större missarna, men vi fick fina 93 poäng 😀 Kolla filmen för att se. Domarens kommentar: Jättefint samarbete och kontakt, Fortsätt i samma anda 🙂

Dagens andra start innehöll en frestelse, å det skulle bli intressant då hon inte har “träffat” en sån på tävling å vi har inte tränat så mycket på det.

Ja visst gick hon fram och nosade på frestelsen, men inte mer än så 🙂 Det blev lite mer avdrag på den här starten än på den första, men det räckte till ett till kvalificerat resultat. Vi fick 82 poäng Domarens kommentar: Jättefin kontakt och glad hund 🙂 Snygg runda.

Intressant detta att tävla en ny individ. När vi precis hade gått av planen efter vår andra start å jag hade berömt henne å jag skulle koppla henne. Då vänder hon och springer in på banan…..OJOJ…. Jag trodde hon skulle springa fram till frestelsen, men nä hon stod bara på banan å tittade på mig, sen sprang hon fram till domaren å hälsade på henne 😀 Efter detta så kom hon till mig 🙂

Jag trodde ju att vi blivit diskade, å vi fick vänta lite längre på detta resultat än det första. Jag gissar att hon ville diskutera detta med den andra domaren innan de la ut resultatet. Men det gick ju bra för oss även i den andra starten, får se när nästa start blir.

Miami och hennes två rosetter för dagen

Fantastiskt 😀 Kram Lotta med två kvalificerade resultat i fortsättning till Miami