Den 17 oktober va jag och Karat anmälda till en lydnad startklass hos Nynäshamns BK, men som arrangerades av Chodsky Pes Klubben.

Den här dagen stod vi för titel i startklass och jag va förhoppningsfull att det skulle gå vägen. Jag va inte så nervös som jag brukar vara med Karat å det kändes ju bra.

Följsamhet Lite lös i positionen och snett sättande Betyg 7.5

Inkallning Bra fart men domaren tyckte att avslutet va slarvigt Betyg 9.

Sitt under marsch Karat va lite okoncentrerad å satte sig sent vid avslut. Betyg 7.5

Apportering Faktiskt den bästa han har gjort på tävling Betyg 7.

Fjärrdirigering Väldigt segt läggande Betyg 7.

Hopp över hinder Tyvärr så slår Karat i hindret, troligtvis för att jag sätter honom lite för nära Betyg 7.5

Helhetsintryck Betyg 8

Ja några moment gick ju bättre än andra. Apporteringen va kul att den gick så bra, å att det även syntes på betyget, det högsta vi har fått på tävling 😀 Jag tror att mycket av det som inte gick så bra va att jag va för avslappnad. Å när jag gick in på planen så skulle jag haft honom i fot kommando, nu bara gick jag in…..SUCK 🙁 Jaja då vet jag det till nästa gång, FOKUS och kanske ge mig själv en käftsmäll så jag skärper till mig

Hur gick det då? Tyvärr så räckte det inte hela vägen, vilket svider då jag verkligen såg fram emot att satsa på nästa klass 2021. Det blev 153.5 och vi blev godkända. Bara på det igen 🙂