Den 19 september skulle jag försöka tävla på två klubbar samma dag. Först skulle jag och Florida tävla mästarklass på Stockholms Södra BK å sen skulle jag köra till Hölö-Mörkö BK där Miami och Karat skulle tävla i sina klasser.

Det va inte jätte viktigt att jag skulle hinna till Miamis start eftersom att hon redan va klar i nybörjarklassen, men det e klart man vill ju tävla när man har betalat.

Floridas banor va kanske inte för henne, en av dom hade frestelse. Men jag gick banvandring på båda, den första jag skulle gå va lite klurigare så den la jag lite extra tid på, det va även den som frestelsen va på.

Nä, det gick inge bra på den första banan, Florida fastnade på frestelsen och jag tog upp en leksak senare i banan när hon hade gjort något bra. Självklart blir man ju diskad då. Domarens kommentar: Snygg bakdelskontroll, Snyggt tre steg bakåt, Finfint samarbete.

Då va det bara att ladda om inför nästa start. Jag tittade på klockan å det såg ut som att jag skulle hinna i tid till nästa tävling. MEN…..nästa bana tog så lång tid på sig att börja så tiden rann iväg 🙁

Även på den här starten va Florida disträ, det här med att springa in på banan som fungerade förut, fungerade inte alls den här dagen….hmmm…får se hur jag kommer göra på nästa tävling. Så jag diskade oss även på den här starten 🙁 🙁 🙁 Domarens kommentar: Härligt jobbat

Då va det bara att hoppa in i bilen och köra mot Hölö-Mörkö BK, jag hade chatt kontakt med sekreteraren på den tävlingen, så hon visste att jag va på väg.

Läs om del 2 i nästa inlägg 🙂 Kram Lotta på rally race 🙂