Då va vi på väg mot dagens andra klubb som vi skulle tävla på. Vi kom fram innan Miamis klasser va slut, det va dubbla nybörjare och dubbla avancerad hos Hölö-Mörkö BK.

Jag gick runt och kollade läget, lite synd att jag inte samtidigt tog ut Miami, då hade hon haft en lite större chans att hinna landa lite. Det hann hon inte nu (klantigt av mig). Jag fick ingen banvandring, jag brukar inte behöva det i nybörjarklass så det va inget jag oroade mig över, å banorna va inte så kluriga.

Nä det gick inte så bra för oss, Miami va i gasen å hade svårt att koncentrera sig på att tävla, vilket jag förstår. Det blev bara 58 poäng kvar 🙁 Domarens kommentar: Trevligt samarbete.

Sen gick vi mot den andra banan å det gick lite bättre, även fast Miami fortfarande inte riktigt hade landat. Här blev det 64 poäng, bara 6 poäng från kvalificerat. Domarens kommentar: Bra gjort med den korta uppvärmningen.

Ja dessa resultat är ju inget att skryta om, man kanske skulle ha slutat efter förra tävlingen? men nu vet jag att Miami inte kan tas ut ur bilen och in och tävla direkt, å det är ju en erfarenhet 🙂

Nu va det lite tid tills dess att Karat skulle tävla i sina två starter i avancerad, så jag passade på att flytta bilen och ta ut Karat för att få honom att landa lite.

Precis vid startskylten så låg frestelsen som vi skulle ta senare i banan…SUCK…det är ju inte så att Karat har glömt den efter några skyltar. När vi hade vänt, å det blev lite strul så passade Karat på att springa fram och apportera det ena föremålet i frestelsen, det blir bara minus för det å ingen diskning. Vi hade redan väldigt mycket minus för strulet skylten innan han sprang iväg, så inget kvalificerat på denna banan. Jag glömde vilken sida Karat skulle vara på efter att han hade sprungit iväg å märkte att han va på fel sida först vid nästa skylt…..SUCK…..jaja vi har ju en bana kvar. Det blev 56 poäng Domarens kommentar: Trevligt samarbete och en bra lugn förare.

Bana B gick bättre då den inte hade frestelse, men tyvärr så va Karat för sned vid stå framför (visste inte att man får fel övning för det, trodde bara på bris) och så dömer domaren att Karat sitter innan han lägger sig, vilket jag inte tycker att han gör. Jag va hoppfull på poängen men tyvärr 🙁 jag blev lite snopen när det bara blev 59 poäng. Domarens kommentar: Snygg 270 grader Bra jobbat.

Ja detta va ju ingen bra dag för oss 🙁 6 starter och inget kvalificerat resultat. Men jag är några erfarenheter rikare å det kan ju hjälpa i framtiden 🙂 Nu ser vi fram emot morgondagens MH med Miami, det ska bli spännande 🙂

På´t igen 🙂 Kram Lotta