Den 20 september va det då ÄNTLIGEN dax, Miami skulle gå sitt MH. Jag hade valt Gnesta-Trosa BK för att de tillät publik, så jag kunde få det filmat. Har ju faktiskt alla mina hundars MH på film. Nästan alla har filmats av min far, men pga corona så ville han inte göra det den här gången vilket jag förstår. Så jag frågade en vän som är van att filma oss å hon ville gärna göra det TACK Anki 🙂

Kontakt & Lek Hanteringen gick SUPER men jag hade önskat att hon lekte bättre, hon vill ju gärna ta saker och äga dom efteråt, vilket hon inte visade nu.

Förföljandet Där gjorde hon som jag hade trott, sprang iväg på en gång.

Aktiviteten Här trodde jag att hon skulle vara mer aktiv, hon brukar äta harpluttar när vi är på gräsmattor, men inget av det idag 🙂

Avståndsleken Här blev jag lite förvånad över att hon inte va mer intresserad av personen. Hon springer ju fram men blir sedan lite avvaktande å står mest och tittar.

Överraskningen….OJ vad duktig hon va här, flyr iväg men går sedan fram helt utan min hjälp, å inget kvarstående 🙂 🙂 Jag blev positivt överraskad, trodde att hon skulle behöva hjälp.

Ljud/Skrammel Inga problem här heller, hon flyr och går sedan själv fram och kollar vad det va som lät.

Spöken Ja lite läskiga är dom nog, men inga problem att hälsa på dom när jag gått fram.

Lek & Skott Nä den där tråkiga leksaken ville hon verkligen inte leka med. Skotten gick SÅ BRA.

Kolla filmen för att se hur hennes MH såg ut.

Underbart att Miami har gjort sitt MH på ett så bra sätt. Både figuranterna men framförallt beskrivaren va Lyrisk över hur bra hon gjorde det. Ska bli intressant å se henne på en framtida KORNING, fast tills dess får vi träna mer på att kampa med konstiga saker som inte är hennes 🙂 Här under kan ni se protokollet.

Miamis MH protokoll

Jaha då kan vi nästa år tävla i bruks, å så börjar det bli dax att leta efter en lämplig hane till henne inför den framtida kullen. Får se när det blir dax för henne att få en kull.

Lyrisk 🙂 Kram Lotta med ännu en hund med Känd mental status som är skottfast.