Den 5 september skulle jag och Florida tävla i rallylydnad mästarklass x 2 hos Vallentuna BK.

Även den här dagen skulle vi börja på bana B, där den första skylten va apportering eller som det heter i rally “bärande av föremål”. Kanske inte den starten vi ville ha, då Florida inte är så duktig på det. Men jag har lagt ner mycket tid på att träna just detta, skulle bli spännande att se hur det skulle gå.

Jo då det va nog det enda som gick bra på den här banan, Florida va ofokuserad å lyssnade inte. Så efter halva banan tog jag fram leksaken och kampade med henne efter att hon gjort en bra skylt. Nu hoppades jag att det skulle gå bättre på den andra banan.

Domarens kommentar: Väldigt fint ställande, Fint bärande,

Här en liten film på bärande av föremål, vilket vi gjorde SUPER!!! 😀

Bärande av föremål

Då va det bara att ladda om inför nästa start. Florida va lite mera med på den här starten men inte tillräckligt, det blev inget cert den här dagen heller 🙁 vi fick 67p, men känslan va bättre nu än på den första banan.

Domarens kommentar: Bra jobbat, fin position bitvis.

På´t igen 🙂 Kram Lotta