Den 11 juli va det dax för Miami att få gå sitt första DP i eukalyptus för att få börja tävla i nose work. DP´t va hos Bro-Håbo BK

Man har 3 minuter på sig att låta hunden leta igenom 12 kartonger där det ligger en gömma i en av dom. Det är jag som förare som ska kunna läsa av min hund när den visar vid en kartong.

Miami jobbade jätte fint igenom första raden, vi vände och hon sökte på den andra raden, stannar vid en kartong och blir lite intresserad. Jag räcker upp armen och säger markerat……åh domaren äger NEJ det är fel……SUCK!!!

Vad var det jag sa till mig själv innan detta prov…JO att använda ALLA 3 minuterna till att låta Miami söka….MEN NÄ det gjorde jag ju inte. Miami hade ju inte ens sökt på alla kartonger…SUCK!!!!!!!! Jaja så kan det gå när jag inte följer mina egna råd, bara att anmäla till ett till DP.

Domaren va imponerad över hur fint Miami sökte, å att hon helt klart visste vad hon skulle göra, synd bara att matte inte visste vad hon skulle göra. Jo det visste jag ju, jag bara följde det inte Hmmmm……….

På´t ingen 🙂 Kram Lotta