Jag hade bestämt mig för att ställa min kamera på en grushög, för att få dagens spår på film från en bättre vinkel. Det är ju lite lättare för mig att spåra utan att hålla i kameran samtidigt.

Först ut den här dagen va Miami. Å OJ som hon spårade 😀 😀 😀 Med drag i linan hela vägen. Hon gör en avstickare för att kolla skräp som låg på åkern, men när det inte hade med spåret att göra (vittringen på skräpet) så släppte hon det direkt, gick tillbaka och spårade vidare. Oj så roligt, å ännu roligare att ha det på film 😀 😀 😀

Miami spårar

Efter Miami va det Karats tur. Han spårade inte lika bra, då han såg belöningen på slutet och till skillnad från Miami, så slutade Karat spåra och ville bara fram till belöningen. Får använda en mindre kampfläta nästa gång. Snart dax att börja lägga pinnar i spåret och även lägga till ett kommando vid spårets början.

Karat spårar

Nu va det Floridas tur att spåra. Vi har slutat tävla i spår efter att hon blev uppflyttad till högre så tappade jag inspirationen att fortsätta. Så hon får spåra för aktivering å gå i sin takt i spåret….vilket inte alltid är så kul 🙂 Prova att koppla på en husvagn efter en formel1 bil så får ni se 😀 här går det undan, hennes spårmotivation är enorm, å jag blir alltid glad av att spåra med henne.

Florida spårar

Tyvärr så sitter Miami och skäller i bilen, då jag glömt täcka över buren, så hon ser oss och blir frustrerad. Skönt att ha en hund (Florida) som inte bryr sig när hon gör det hon ÄLSKAR 🙂 SPÅRAR 🙂

Det va det för den här gången, en mycket lyckad spårmorgon. Får se när vi spårar igen 🙂 Kram Lotta