Den 22 februari va det dax för Svenska Hundfreestyleklubbens årsmöte där det oxå arrangerades tävlingar. Team Glöd skulle tävla i Teamwork to Music.

Det skulle bli 2 starter för oss eftersom att det va dubbla starter i klass 3 och Teamwork.

Tyvärr så va Karat alldeles för taggad inför starten å inte riktigt på samma våglängd som mig och Florida, så jag diskade oss då jag inte gillade hur vi genomförde programmet. Lite synd då jag vill försöka kvala till 2020 års SM, men vi har ju en start till denna dag.

Efter att alla A-klasser hade gått på förmiddagen så va det årsmöte med lunch och fika. Jag hade bakat några kakor inför årsmötet som jag brukar göra. En gluten- och laktosfri mandeltårta, en kokostårta å den mycket uppskattade annanaspajen 😀

Efter årsmötet så skulle vi starta vår andra start i Teamwork. Tyvärr så gick den starten sämre än den första 🙁 Jag hade bestämt mig efter den första starten att om inte Florida ville jobba på planen så skulle jag fortsätta programmet med Karat. Florida va fortfarande på planen men gjorde inte så mycket 🙁 Mycket tråkigt, vet inte vad detta beror på, är hon sjuk eller tycker hon att Karat tar för mycket plats med sin energi när vi tävlar. Jag får utvärdera detta senare å se hur nästa start ser ut. Kanske att Florida skulle gå bättre ihop med Miami i ett Teamwork…..ja vi får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för att göra i framtiden.

Bara åka hem och utvärdera detta och komma tillbaka till nästa tävling.

På´t igen 🙂 Kram Lotta