Den 7 december arrangerades en inofficiell utställning i hundsport centum i Upplands-Väsby, Miami va anmäld.

Även den här dagen va det auktoriserade domare som dömde. Det visade sig att domaren hade fastnat i en avstängning av vägen pga av en olycka (hon va inte inblandad) så vi fick vänta 30 minuter innan hon kom. Miami va första hund in i ringen. Miamis kritik.

God könsprägel, Bra storlek, Fina proportioner, Härligt huvud naturligtvis under utveckling, Rör sig något slarvigt men hon är ung, Härligt temperament, Lovande valp.

Miami fick HP och blev BIR valp men det va inte så tydligt. Så jag tog min HP rosett och gick ut ur ringen för att den andra terven skulle gå in men den kom inte. Å sen började dom med nästa ras???? Fattade ingenting 🙁 Jag frågade om Miami blev BIR valp å då sa sekreteraren att så va det, men hon hade inte sagt det högt (som man brukar göra) hon hade sagt det till mig att Miami blev bästa valp. Jaja hon sa det lite senare att Den Belgiska Vallhunden blev BIR valp. Man fick inte heller BIR rosetten i ringen utan fick gå och hämta den i sekretariatet…..skumt, men kanske ett sätt att spara pengar då inte alla hämtar sin rosett.

Denna dag skulle vi in i ringen bredvid för att tävla om bästa valp i grupp 1. Miami skulle även denna dag bli bedömd två gånger eftersom att den domaren som skulle döma BIG1 inte hade dömt henne innan.

Det gick bra, Miami är ju så trygg i ringen vilket känns skönt tycker jag. Vi blev utplockade även på denna utställning så vi skulle komma som sämst 4a i BIG finalen. Men det gick lite bättre än så, vi kom BIG2a!!!!! 😀

Så FANTASTISKT att det går så bra 😀 😀 😀 Detta va Miamis sista utställning för 2019, vi får se hur det kommer gå för henne under 2020.

Häftigt 😀 Kram Lotta med en BIG2a placering till Miami