Den 23 november skulle jag ställa Miami igen, å denna gången va det en auktoriserad domare, alltså en domare som även dömer hundar på officiella utställningar. Det skulle bli så spännande å höra vad han tyckte om Miami då dom två senaste domarna inte har varit “riktiga domare” (man behöver inte vara det för att få döma inofficiellt)

Jag va tidigt på plats för att få en parkering. Folk kan ju inte parkera på rätt sätt när dom ska göra det själva, å då minskar ju platserna rätt så snabbt. Förra gången jag va här så fanns det ingen ledig parkering när jag kom, men det fanns det nu 🙂

Miami va ensam valp den här gången. Miamis kritik:

Välbalanserad helhet av utmärkt typ, Härligt temperament, Mycket bra feminint huvud och uttryck, Mörka ögon, Välburna öron, Bra mask, Lagom hals, Utmärkt kropp och benstomme, Rör sig väl, Härlig päls för åldern.

Miami fick HP och blev BIR valp, bara att vänta på finalerna som på denna utställning va Bäst i Grupp (BIG) för grupp 1.

Inne i BIG finalen så fick vi springa lite och sedan skulle domaren välja, han plockade ut några å sedan va vi 4a kvar som skulle placeras. Efter att han har placerat 4 o 3 så gick han till den andra hunden å jag såg att hon fick en rosett som det stod en 2a på, men tänkte inte så mycket på det tills jag fick Miamis rosett, det stod BIG1 på hennes!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 Miami hade vunnit BIG finalen ojojoj, vilken fantastisk-häftig upplevelse 😀 😀 😀

Nu skulle vi in i BIS finalen för alla BIG vinnande valpar max 10st eftersom att det är 10 rasgrupper. Så kul, nu va ringen större och Miami kunde få sträcka ut i sina rörelser. Det va nu en annan domare som även hon va en auktoriserad domare, som inte hade dömt Miami innan så hon ville känna igenom Miami och se henne i rörelse själv (så brukar det gå till) Domaren plockade ut dom som hon ville placera å en av dom va Miami!!!!! 😀 😀 😀

Det visade sig att hon ville sätta Miami på en BIS 4a placering……ALLTSÅ Best in Show 4a av dagens alla valpar, gissa om jag hade nära till glädje tårar 😀 😀 Så HÄFTIGT!!!!

Nu hade jag inga problem alls att köra hem, jag svävade på små rosa moln, min lilla Miami BIS 4a 😀 WOW!!!!!

När vi kom hem så arrangerad jag alla hennes priser och rosetter för att ta kort. Ingen jag brukar göra med henne, men det va nästan så hon förstod vad hon skulle göra. Jag pekade på den lediga platsen vid priserna och hon bara lägger sig där och ligger där tills jag fotat klart, vilken liten stjärna hon är 🙂

Rosa moln 😀 Kram Lotta med BIS 4a till Miami 😀 😀 😀