Den 16 november arrangerade Östergötlands KK en inofficiell utställning på Mantorptravet Miami va anmäld.

Ni kanske undrar varför jag åker på så många utställningar med Miami? Jag vill att hon ska ha en bra grund att stå på inför framtiden. Hundar går igenom flera perioder i sitt liv och ibland kan en framåt valp bli försiktig med människor, från den ena dagen till den andra. Miamis morfar ställdes väldigt mycket som valp och när han kom in i spökåldern runt 1 års ålder, så kunde han reagera på en del saker och människor, men det hände aldrig på utställningarna, för där va han trygg med vad som skulle hända, å det är det jag vill att Miami ska känna.

Denna dag hade vi en äldre hane emot oss han va 2 månader äldre än Miami. Han fick HP å sedan va det Miamis tur. Domaren hade problem att titta på tänderna på henne å jag undrade varför Miami inte ville ha huvudet stilla. Sedan såg jag ju att domaren hade godis i handen å det förklarar ju varför Miami inte va stilla hon ville ju ha godiset 😀 😀 Om man nu är lite osäker på rasen så kan man ju fråga den som visar hunden om det är okej att titta på tänderna….eller hur??

Miamis kritik: Härlig 6 månaders tikvalp, Vackert feminint huvud, Mörka fina ögon, Välplacerade öron, Härlig hals och överlinje, Bra kors, Utmärkt front, Bra vinklar fram och bak, Passande benstomme, Är något lång i kroppen, Rör sig med påskjut och marktäckande, Välvisad.

Miami fick HP och skulle nu gå in emot hanen för BIR och BIM valp. Hanen tog det även på denna utställning, domarens förklaring va att Miami rörde sig “för bra” för rasen, dom ska ju trippa fram och inte röra sig så bra som Miami gör……OKEJ??????

Jaja det va bara att packa ihop och vända hemåt igen 🙂 kort på Miamis rosetter.

Vi bloggs 🙂 Kram Lotta med ett BIM till Miami