Den 26 oktober va det så dax för SM semifinal i Teamwork to Music i Haninge Hundhall. Vårt lag Team Glöd va anmälda och hade startnummer 1. Kanske inte det bästa startnumret för oss men det är ju bara att gå in och försöka göra det bästa av situationen.

Semifinalen hade 6 lag till start och dom 3 bästa går vidare (får anmäla sig) till finalen som går i Göteborg på MyDog i januari. Jag har ju haft en dröm att få visa mina hundar i ett Teamwork i en stor ring sedan länge så det va ju målet idag att få komma till finalen i Göteborg.

Så här gick det, betyg o domarnas kommentarer:

Precision och samarbete 7,8p Innehåll 7,6p Tolkning av musik 8,0p

Domarens kommentar: Snyggt med snurren som båda utförde samtidigt till musiken. Bra samspel och snyggt backande. Fint avslut.

Precision och samarbete 7,0p Innehåll 7,5p Tolkning av musik 7,5p

Domarens kommentar: Lagets medlemmar är lite olika fokuserade och många rörelser blir oprecisa och tajmas inte med varandra eller musiken. Glimmar till när samarbetet syns. Bra musikval men skulle önska de olika temposkillnaderna visas tydligare. Snyggt cirkulerande.

Precision och samarbete 8,2 Innehåll 8,2 Tolkning av musik 8,2

Domarens kommentar: Fiiiiiint!!!!!

Ja som vanligt i en bedömnings sport så blir poängen olika, vi fick totalt 23.33p som är uppflyttning men vi kom inte ända till Göteborg utan hamnade på 5e plats 🙁 🙁 🙁

Jag va orolig att Florida skulle sacka efter och att Karat skulle vara med precis som det brukar vara, men inte det tyvärr. Florida gjorde nästan allt rätt medans Karat va störd av fotografen vilket syns tydligt på filmen…..riktigt tråkigt. Det trodde jag verkligen inte, Karat som brukar vara mer fokuserad än Florida när vi tävlar. Jaja bara träna vidare inför nästa års SM och kanske kanske byta låt…vi får se vad jag bestämmer mig för. Här under är filmen från vår start.

Bara träna vidare 🙂 Kram Lotta o Tema Glöd med en 5e plats på SM 2019